Участники ХФЛ: Кожухов Руслан (Банка) PDF Печать E-mail

1) Руслан, расскажите, пожалуйста, о себе. Когда в первый раз в своей жизни услышали о футболе? Когда пошли в первый раз на футбольный матч?
Всім привіт! Мене звати Руслан, мені 18 років! Чесно кажучи, зараз вже й не пригадаю коли саме почув про футбол. Але можу сказати, що граю приблизно з 6 років. Вперше побував на футболі в класі 5 чи 6, коли був ще *Республіканський стадіон*.

2) Занимались ли вы футболом в детстве? Какие у вас были успехи? За какие клубы болели в свое время?

Авжеж займався! Значних успіхів було не дуже багато, але перемоги на юніорському рівні все ж були.
В моєму серці є тільки два клуби: *Динамо* і, звичайно ж, *Банка*!

3) Как вы оказались в команде "Банка"? Какие первые впечатления у вас были об этом коллективе?
Це дуже довга історія:) Спробую коротко: про "Банку" дізнався від Сергія Свириденко, він запропонував мені позицію воротаря, якого як раз не вистачало тільки но сформованому колективу. Я дуже хотів грати в команді, тому не довго думаючи погодився (хоча я й ніколи не грав на цій позиції раніше)! Колектив мені відразу дуже сподобався, він був дружній, всі добре знали одне одного поза футбольним полем, що дуже позитивно відображалось на атмосфері в команді.

4) Вы наблюдали за становлением коллектива. Как вы считаете, что является некоторой характерной чертой команды?

Як на мене, головна риса нашої команди - дружній колектив. Колектив, який проповідує самовіданність на полі і шалене бажання перемагати.

5) Кто занимается селекцией в вашей команде?
Селекцією ми займаємось всі разом і кожен окремо)) Якщо в тебе є друг чи знайомий, який, в першу чергу, хороша людина + непогано грає в футбол, то для нього завжди відкриті двері в "Банку".

6) Общаются ли ваши игроки не только на футбольном поле, но и за его пределами, так сказать дружат семьями? Кто является лидером вашей команды (формальным и не формальным)?
Звичайно спілкуємось! Зустрічаємось і в футбол пограти, і подивитись як інші грають, і просто поспілкуватись. Але буває це, на жаль, не так часто як хотілося б - переважна більшість хлопців вже працюють. Нашим капітаном на полі і поза ним є Денис Лепеха! Перед кожним матчем він нас всіх *заряджає*, дає настанови на гру і просто підтримує, коли це необхідно!

7) Какой матч в этом сезоне на вас произвел наибольшее впечатление? После какой игры было наибольшее обсуждение? Кто из ваших игроков стал открытием сезона?
Найбільше вражень на мене справив фінал *Кубка чотирьох ліг*, коли ми зіграли в основний час 0:0 і справа дійшла до серії пенальті. В цій серії удача мені добряче посміхнулась - єдиний і вирішальний гол з пенальті забив я! Я був дуже щасливий, що зміг допомогти команді виграти її перший трофей!
Більше всього обговорень було після матчу з командою *FORZA*, так як арбітр матчу дав фінальний свисток на 10 хвилин раніше! Ми пропустили два швидкі голи на початку зустрічі і тільки в другому таймі змогли зрівняти рахунок. Під кінець гри ми добротно притисли суперника до їхніх воріт і ось-ось мали забити такий потрібний нам третій гол, але...
Арбітр, схоже, забув в той день годинник вдома, а може просто поспішав кудись після гри :)
Хто став відкриттям? Не можу сказати, що хтось став відкриттям, адже порівняно з минулим сезоном, вся команда набрала форму, ми почали краще розуміти одне одного на полі, ще краще зігрались разом. Тому, я гадаю, відзначати когось одного не варто, всі добре показали себе в цьому сезоні і думають тілько про нашу спільну мету!

8) В прошлом сезоне вы были в середине турнирной таблицы , сейчас вверху. Какая лига сильнее: прошлогодняя или в этом году? Сейчас вместе с вами шаг в шаг идет Троещина, что скажете об этой команде?

Не думаю, що справа в лігах.. На мою думку, це все залежить насамперед від нас, як я сказав раніше, ми добре зігрались за минулі 2 сезони і вже звикли до нашого поля. Як в четвертій, так і в шостій, є дуже сильні команди!
Що стосується команди *Троєщина*, то можу сказати, що там грають декілька моїх друзів, з якими ми спілкуємося і граємо разом поза лігою! Ця команда дуже сильна і досвідчена, тому її не потрібно недооцінювати! Вважаю, що *Банка* з *Троєщиною* заслужено ведуть боротьбу за місце в трійці.

9) Перед вами в таблицу Спарта, Olympique и Альянс  Как бы вы охарактеризовали каждую из команд? Кто станет чемпионом?

*Спарта* і *Олімпік* йдуть дуже стабільно і впевнено, тому в мене немає сумнівів, що саме якась з цих команд стане чемпіоном в цьому році. Щодо *Альянсу*, можу сказати, що ця команда дуже часто брала очки реально на голому фарті. Тому, як на мене, третє місце - не зовсім закономірний результат для цієї команди.

10) Насколько успешно в сезон вливаются новички?
Це завжди важкий процес, враховуючи особливості нашого поля. Але наші цьогорічні новачки адаптувались дуже швидко і вже зараз без них важко й уявити нашу команду.

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер