Olympique: "Оцениваем свой выступ на 65%" PDF Печать E-mail

Интервью для сайта ХФЛ дал организатор команды Olympique - Шейкин Гена.

Как вы можете оценить выступление своей команды в этом сезоне? Какие основные цели вы ставили в начале года? Вспомните самый приятный момент для вас в этом сезоне.

Ми оцінюємо свій виступ у цьому сезоні на 65% тому що ми не виконали свій план, поставлений на початку сезону. Нашою основною метою було потрапляння до трійки призерів.
Перемога над Фк Гладіатор в перенесеному матчі на стадіоні «Галактон», але це було важко назвати футболом, але ми змогли проявити високий рівень майстерності та обіграли принципового суперника з розгромним рахунком (8:1)!

Вам не хватило всего лишь одного очка, чтобы попасть в тройку призеров. Вашими конкурентами за бронзовые медали были Свобода и Гладиатор, как бы вы охарактеризовали каждую из этих команд.

Фк Свобода - ця команда високого рівня з хорошими гравцями, але в цьому сезоні у них був не постійний склад і мабуть через це мають такий результат.
Фк Гладіатор - ця хороша команда з величезним складом якого вистачило б ще на 2 команди. І той факт що вони зайняли призове місце, я вважаю для них величезним успіхом.

Ваша команда заняла первое место по количеству ничейных результатов. Насколько вы довольны таким достижением? И какая из ничей вам запомнилась больше? Были ли по настоящему боевые ничьи?

Наша команда не задоволена великою кількістю нічиїх. Але з іншого боку я не хочу скаржитися на долю, а навпаки подякувати їй за те що вона нам надає такі можливості проявити характер. І я користуючись можливістю хочу подякувати своїм хлопцям за: самовіддачу, спортивну злість і боротьбу до останнього.
Найбільш пам'ятна для нас нічия була в матчі з Фк Юпітер, яка закінчилася з рахунком (3:3). А сама бойова гра у нас була з командою Штурм, в якій ми після першого тайму програвали з рахунком (0:2), але під кінець матчу проявивши всю свою майстерність і бажання домогтися позитивного результату, дало свої плоди і в результаті матч закінчився з рахунком (2:2). Хочу відзначити що з Фк Штурм ми також поревелі 4 зустрічі, в яких були зафіксовані нічийні результати (1:1, 1:1, 2:2, 3:3).

Какие три игры этого сезона с участием вашей команды запомнились вам больше всего? Какой матч стал наибольшим разочарованием? Появился ли у вас принципиальный соперник?


Три найбільш пам'ятних матчу в цьому сезоні ми провели з командами: Фк Атлетіко, Фк Гладіатор і Фк Добро.
Матч з Фк Юпітер став для нас найбільш невдалим в сезоні. Тому що в цій грі вирішувалася доля нашої команди в цьому сезоні.
Так, принциповий суперник у нас з'явився ще в сезоні 2011 року, це команда Гладіатор. Ми з ними провели 4 матчі із яких у всіх здобули перемогу із загальним рахунком (15:1).

Вы также достигли хорошего результата в разнице пропущенных и забитых мячей? Расскажите о своих нападающих. Кто стал бомбардиром команды и напомните самые яркие мячи?

Кращим нападаючим вкотре став Бровко Дмитра. Найяскравішими голами були: команді Атлетіко (зі штрафного у виконанні Бровка), і команді Свобода з передачі капітана м'яч головою рикошетом від поперечини у ворота відправив Бровко). Нами було забито ще багато чудових голів ... їх словами не опишешь!

Кого из участников четвертой лиги вы бы назвали командой открытием? Какая команда проявила себя в fair play? Кто из команд стал для вас настоящим другом?

Командой відкриття стала Фк Остролучья.
Команда яка дотримувалася "Fair Play" це United. Нашим другом в лізі стала так само команда United, хоч ми їм і поступилися в обох зустрічах, але все одно ми продовжуємо підтримувати дружні відносини.

Борясь за призовые места, вы однозначно следили за выступлениями команд United и Добро? Как вы считаете, за счет чего эти два коллектива добились таких результатов? Опишите, что у этих команд есть общего и какие различия?

ФК Добро-чудова команда за рахунок постійного складу, і сплаченого колективу хлопці показували просто фантастичний футбол високого рівня. Так само в цій команді ми б відзначили класного нападника Харитона і прекрасного захисника Баджо.
ФК United-за рахунок зіграного складу, команда в кожному матчі боролася до кінця і вигризати кожен м'яч.
Ці дві команди об'єднує те що, вони показують технічний, швидкий, комбінаційний футбол, у цих командах є класні виконавці.
А різниця напевно тільки у віковому єквіваленті . А так ці команди неможливо розрізняти, тому що, вони обидві цікаві.

Кто является капитаном вашей команды? Кто из игроков претендовал на эту позицию и что входит в обязанности того человека?

Капітаном нашої команди є просто хороша людина,а звуть його Чопа Артем.
Претендентів на капітанську пов'язку не було, так як команда одноголосно зробила вибір на користь Артема.

Можно ли сказать, что на протяжении всего сезона у вас был полностью сформированный коллектив? Как бы вы оценили игру своей команды в первой и второй половине сезона?

Так, у цьому сезоні у нас повністю був сформований колектив. На початку сезону ми втратили пару ключових футболістів, а замінити їх в терміновому порядку не вийшло і з цього почали виникати проблеми на деяких позиціях, що й призвело до того що,
першу половину сезону ми провалили повністю. А ось друга частина традиційна стала для нас краще ніж перша, за рахунок того що, команда під час літньої перерви не тільки відпочиває, але й продовжує підготовку до другої частини чемпіонату, проводячи спаринги з різними суперниками і беручи участь в різних турнірах які проводяться в це час.

Если бы вместо Olympique Марсель у вас была возможность сыграть в кубке Франции и прости стадию игр, состоящую из 5 соперников. То с кем бы вы особенно хотели бы встретиться? Какой интересный факт вы знаете о ваших французских коллегах.

Від участі в кубку Франції ми б отримали величезний досвід від матчів з: Ліон, Ліль, Монако, Бордо і ПСЖ, з якими у наших старших колег принципове протистояння.
Такими цікавими фактами є: оригінальна назва домашньої арени Fc Olympique як (Велодром). Так само наша команда проявила себе і в кіно, а саме в таких фільмах як: Таксі, Таксі 4.

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер