Анонс 15 тура 2015 4-ой лиги (ч.2) PDF Печать E-mail

Мої вітання всім, хто стежить за подіями в 4й лізі! Як ви всі знаєте, завтра команди зіграють останні матчі перед літніми "канікулами". Ви так само прекрасно знаєте, як важливо кожному колективу піти на перерву в гарному настрої, а саме - взяти очки в заключному турі першого кола. Я це до того, що завтра нас чекатимуть 7 надцікавих поєдинків! Удачі командам! Бережіть свої ноги та ноги своїх опонентів!

Троєщина - Атлетик

Три тижні тому "Троєщина" просто таки не залишила шансів "іспанцям" (а може й просто українським атлетам:)) - 4:0. Відверто кажучи, маю великі сумніви, що завтра ситуація з рахунком буде кардинально відрізнятись. Як не крути, але поки що хлопці з команди "Атлетик" не довели своєї грою і результатами, що здатні "грабувати" команди з верхньої частини таблиці.

Банка - Ніка
Як я вже писав у своєму "вступі", здобути позитивний результат в останній грі першого кола - це справді суперважливо для кожної команди. Але особливо це стосується \ "Банку" і "Ніку". Чому? Достатньо глянути на турнірну таблицю: перемога для "Банки" означатиме добротне закріплення в трійці та приближення до 2го місця на відстань якихось 1-2 пунктів; для "Ніки" - це шанс повернути 3е місце, яке вони втратили в 13у турі, зігравши нульову нічию з "Троєщиною".
Варто відзначити, що в досить рівному матчі тритижневої давнини, перемогу святкувала "Ніка", яка зусиллями Бацевичуса зуміла забити єдиний гол у зустрічі вже на 7й хвилині.
Чи можна в принципі визначати фаворита в цьому протистоянні? - Однозначно ні! Точно знаю одне - завтра нас чекатиме запеклий та якійсний футбол. Нехай переможе сильніший!

Forza - Інтерни
Теж дуже цікава пара, як на мене. Не зважаючи на розгромний рахунок у 12у турі (нагадаю: матч тоді завершився з рахунком 5:1 на користь "Інтернів"), завтра нас чекатиме рівний силовий двобій з непередбачуваним фіналом. На жаль, обставини минулої зустрічі мені не відомі, та я переконаний в тому, що рахунок далекий від адекватної оцінки розподілу сил у цій парі. Мій прогноз - "тіфозі" завтра візьмуть реванш, ймовірно, з незначною перевагою.

Спарта - Альянс
В анонсі дзеркального 12у туру я прогнозував перемогу для "Спарти"..прогнозист з мене "не дуже" (я завжди це знав). Тим не менш, я спробую влучити з другої спроби і скажу, що завтра, на в*язкому і важкому полі, Спарті вдасться здобути позитивний результат з перевагою в один гол. Чому знову так? Не побоюсь повторитись: вміють "греки" виривати матчі будь-якої складності та в будь-яких умовах, виривати перемоги у команд, які потенційно сильніші за них і грають краще за них. Що ще сказати..."Альянсу" завтра буде дійсно важко грати в комбінаційний і технічний футбол на такому полі, а "Спарті" навпаки буде простіше з її прагматичним стилем та контратакуючим потенціалом.
Що ж, побачимо як воно буде завтра.. Беріть парасольки, дощовики і підтримайте свої команди в цій надважливій грі!

Софія - Маяк
"Софія" знову втрапила в таку собі "яму", не тільки не набравши очок в останніх трьох матчах, "мудреці" не спромоглися намудрувати навіть на один гол за три тури.
"Маяк", попри дві поспіль поразки від "Альянсу", показав в обох матчах досить конструктивну і конкурентну гру . І, як на мене, єдине, що завтра може завадити їм здобути очки в матчі з "Софієї" - це організаційний момент. Маю великі сумніви, що "студенти" з*являться в оптимальному складі майже посеред літа.

МВПУ - Динамо Троєщина + Патріот - Восход

Занадто паршива погода для команд, які не можуть (чи то не хочуть) зібратися в набагато кращих умовах. Думаю, можна сміливо привітати команди "МВПУ" і "Патріот" із здобуттям перемог і позаздрити тому факту, що їм не доведеться завтра їхати в метро, як бомжикам.

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер