Анонс 12 тура 2015 4-ой лиги (ч.2) PDF Печать E-mail

Інтерни - Forza
Цей матч відкриватиме супер-цікавий 12-ий тур - "Інтерни" прийматимуть "Forzу". Обидві команди дуже схожі за стилем гри і не зважаючи на те, що зараз в турнірній таблиці "Forza" досить далеко відірвалась від своїх завтрашніх опонентів, ризикну спрогнозувати перемогу господарів з мінімальною перевагою.

Альянс - Спарта
Більше, ніж центральний матч туру - матч першого півкола! Зустрічаються дві перші команди чемпіонату, які 11 турів "в ногу" перемагали всіх і кожного, і лише по одному разу втрачали очки ("Альянс" програв 0:2 "Банці", а "Спарта" поступилась "МВПУ" з рахунком 0:1).
Не можу не пригадати сезон 2014, де ці команди двічі зустрічались в очних протистояннях

. Тоді в першому турі "Альянс" просто-таки розгромив "Спарту" з рахунком 7:1 (на жаль, не пригадую обставин тієї гри, але переконаний: рахунок у тому матчі не дає адекватної оцінки розподілу сил у цій парі). В останньому ж турі лідери тогорічного чемпіонату (у підсумку "Спарта" взяла срібло, "Альянс" - бронзу) розійшлись миром - 1:1.
Повертаючись до завтрашнього матчу, хотів би зупинитися на складі "Альянсу", який у порівнянні з минулим роком поповнився рядом висококласних гравців "Олімпіку" і не тільки. Судячи з того, що мені вдалося побачити, результат у цьому сезоні робить саме "поповнення". Немає жодних сумнівів, що завтра в старті господарів ми побачимо більше "олімпіківців" і ко, аніж бронзових призерів 2014. Але "то таке", як сказав би Мирон Богданович, - це справа і вибір виключно організаторів команди "Альянс".
Тепер пару слів про "Спарту". Не можу не дивуватися стабільності цієї команди! Вже два роки поспіль я бачу майже ідентичний склад, якісну і дуже рівну за стилем гру та, як результат, - вражаючі безпрограшні серії команди (в минулому сезоні "греки" капітулювали лише тричі за 26 поєдинків).
Рекомендую всім поціновувачам футбольних баталій завтра відвідати цей супер-матч! А собі дозволю сьогодні робити конкертні прогнози: мінімальна перемога "Спарти". І не питайте, чому так. Ну, просто вміють вони здобувати перемоги в надважливих матчах.

Атлетик - Троєщина

Тут я однозначно більше вірю в "Троєщину", яка вийде на цю зустріч надзвичайно "злою" після необов’язкових втрат очок в минулих турах. Що ж до команди "Атлетик", то вона поки що не довела своєю грою здатність боротися на рівних з більшістю команд, вищих за неї в турнірній таблиці. Тож, побачимо як усе складеться завтра.. Успіхів обом командам!

Маяк - Софія
"Маяк", який у минулому турі здобув психологічно і турнірно важливу перемогу над "Forzoю", прийматиме "Софію" - команду, яка демонструє достатньо якісну гру, але ніяк не може банально забити більше голів, аніж її суперники. Чомусь мені здається, що на полі завтра буде рівна та відкрита гра, в якій гостям все ж вдасться завоювати довгоочікувані 3 очки.

Ніка - Банка

Назвемо цей матч - "гра за прописку в трійці". Безумовно, саме такі матчі часто стають доленосними в гонці за медалями. Багато писати не буду, адже ці команди ще не зустрічались між собою. Знаю напевно - завтра ми побачимо дуже емоційний та силовий футбол - футбол, де підсумковий результат буде залежати від деталей. Нехай переможе сильніший!

Восход - Патріот
Щиро сподіваюсь, що "Восход" знайде в собі сили не опускати руки, а спробувати щось змінити та продовжить боротися в кожному наступному матчі.

Динамо Троєщина - МВПУ
Всі ми розуміємо, чому ігри "Динамо Троєщини" і "Восхода" останні в розкладі. Повторюся: маю велику надію, що ці команди продовжать боротьбу, не зважаючи ні на які перешкоди.

 

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер