Анонс 8 тура 2015 4-ой лиги (ч.2) PDF Печать E-mail

Маяк - Банка
Вже о 9-ій годині ранку святкового 9-го числа травня місяця, правда, не в 9-ому, а поки що лише у 8-ому турі  зустрінуться дві команди з верхньої частини турнірної таблиці. Це команди, які вже на початку сезону довели своє право називатися претендентами на медалі. Після семи стартових турів "Маяк" і "Банка" мають у своєму активі по 5 перемог і по 15 пунктів відповідно. Думаю, що ні в кого немає жодних сумнівів стосовно важливості й відповідальності, з якою команди підійдуть до цієї гри - гри, де на кону не більше-не менше - "6 очок". Єдине, що може поставити під сумнів об'єктивність підсумкового результату цього матчу (як, власне, і всіх матчів у 7-ому та 8-ому турах) - травневі свята. Проте, як відомо, гра та всі обставини забуваються, а результат - залишається. Тож, бажаю командам зібрати оптимальні склади й сповна насолодитися грою!

Інтерни - Патріот

Поїхали далі. Одразу після двобою лідерів на нас чекає простистояння команд з протилежної частини турнірної таблиці, де, відверто кажучи, особливо мене дивує "зеро" напроти команди "Патріот". Ця команда далеко не новачок в ХФЛ і завжди могла не тільки нав'язати боротьбу будь-якому супернику, а й частенько "забирала" очки у "найбагатших" (якими вже в наступній грі "патріоти" могли щедро поділитися  з аутсайдерами).
Що ж до "Інтернів", то це теж ще ті робінгуди, але, як на мене, навіть більш небезпечні й голодні до перемог. Взагалі, коли мова йде про цю команду, я відразу пригадую їх чемпіонство в сезоні 2012. Якщо не помиляюсь, "Інтерни" тоді жодного разу за весь сезон навіть не здали в оренду першу сходинку.  Так чи інакше, тепер це тільки історія... Історія команди-середнячка, з якою ніколи не було просто грати і яка може "показати зуби" в будь-який момент.
Успіхів обом командам!

Альянс - Ніка
Об 11-ій годині нас чекає ще один супер-двобій лідерів і потенційних призерів. Якщо ще 3-4 тури тому я б тричі подумав, чи писати про команду "Ніка" в контексті перспектив на медалі і т.п., то зараз я твердо переконаний, що цей колектив може і буде боротися за "трійку".  Що стосується "Альянсу", тут простіше - команда вже другий рік поспіль показує якісну гру і досить стабільний результат. Думаю, що не варто намагатися спрогнозувати результат цього матчу, як, власне, і склади обох команд. А от подивитись цю гру щиро раджу всім!

Софія - Троєщина
"Троєщина" і "Софія" зазнали неприємних поразок у минулому турі, наразі вони мають у своєму активі по 9 очок і займають відповідно 8-е та 9-е місце . Переконаний, що обидві ці команди мають набагато більші амбції та плани на цей чемпіонат, а тому вже в цьому матчі ми побачимо справжню битву, в якій, знов таки, на кону - "6 очок". Що ж,          нехай переможе сильніший!

Атлетик - Восход

"Атлетик", не зважаючи на свою 10-ту сходинку в турнірній таблиці, зовсім не сприймається як аутсайдер (до речі, саме на 10-ому місці "Атлетик" закінчив виступ в сезоні 2014 року). Це вже зовсім не та команда, доказом чого стає кожна гра в цьогорічному чемпіонаті. Як то кажуть: "Якщо гра є, то й результат обов'язково прийде".
"Восход" в минулому турі зовсім несподівано поступився команді "Динамо Троєщина" (2:3) і, підсумовуючи 7 турів, замикає турнірну таблицю 4-ої ліги, не набравши жодного очка. Бажаю "Восходу" вже в цьому турі почати брати перші очки і набирати хід!

Forza - МВПУ

"Forza" на старті сезону показала прекрасний результат і зараз посідає 5-у сходинку з 15 пунктами. Але варто відзначити, що "Форза" ще не виграла у жодного з сусідів по турнірній таблиці (якщо, звичайно, не раховувати "Троєщину", яка трохи здала позиції). Два матчі з прямими конкурентами - зі "Спартою" та "Банкою", цьому досвідченому колективу виграти не вдалось. Побачимо, що "Форза" зможе  запропонувати у грі з командою "МВПУ", яка в минулому турі мінімально поступилась "Альянсу", але яку ні в якому разі не можна списувати з рахунку в боротьбі за медалі.
Мій прогноз - переконлива перемога "МВПУ."

Динамо Троєщина - Спарта
Хочу привітати команду "Динамо Троєщина" з першою перемогою! Сподіваюсь, цей неповторний "смак" надихне новачків на нові звершення. Чому б не продовжити цю переможну ходу вже завтра :)

Усіх вітаю з Днем Перемоги! Слава Героям!

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер