Анонс 5 тура 2015 4-ой лиги (ч.1) PDF Печать E-mail

Forza - Патріот
"Forza" після неприємної розгромної поразки в минулому турі від Спарти (1:10) обов'язково захоче реабілітуватися в матчі з "Патріотом". Як сказали самі гравці команди, головною причиною такого ганебного результату стала "зіркова хвороба", що дала про себе знати після трьох стартових перемог, а також всім добре відома передсвяткова розслабуха.
Що ж, побачимо, чи вийде у "Forzи" повернути переможну серію, особливо враховуючи, що суперник у них - явно не подарунок.



МВПУ - Банка
Безумовно, це один з центральних матчів туру - зустрічаються сусіди по турнірній таблиці, знайомі ще з сезону 2014 року, по завершенню якого "Банка" та "МВПУ" набрали однакову кількість очок і тільки в результаті особистих зустрічей "Банка" зайняла 5-у, а "МВПУ" 6-у сходинку.  Обидва минулорічні матчі цих команд пройшли в надзвичайно запеклій боротьбі, тому не варто й сумніватися, що і цей матч стане винятково напруженим. Успіхів командам!

Софія - Спарта
В цьому поєдинку "Софія", яка в 4 турі обіграла "Восход" з рахунком 4:2, прийматиме, напевно, найстабільнішу команду ліги - "Спарту" (допоки лише "МВПУ" вдалося зіпсувати статистику срібним призерам сезону 2014). В минулому матчі "Спарта" відвантажила 10 м'ячів у ворота суперників і за всіма законами футбольного жанру вже в наступному матчі у "греків" повинні виникнути неабиякі проблеми з реалізацією :) Жарти жартами, та особисто в мене немає жодних підстав сумніватись у тому, що "Спарта" і в цьому матчі візьме свої 3 очки.

Троєщина  - Альянс

Це ще одне центральне протистояння цієї суботи - зустріч двох команд з верхньої частини таблиці, які набрали по 9 пунктів за 4 матчі. Історія протистоянь "Троєщини" і "Альянсу" схиляє шальки терезів на бік "жителів небезпечного району" (в 2014 році вони здобули перемогу з рахунком 3:1, а у матчі-відповіді розписали нічию - 1:1). Але, коли зустрічаються такі команди, я б не робив жодних прогнозів, навіть спираючись на статистику. Як і в матчі "Банки" з "МВПУ", нас чекає дуже напружена і неоднозначна гра, де передбачати результат – марна справа.

Інтерни - Ніка

"Інтерни" в 5-ому турі зустрінуться з, не побоюся цього слова, відкриттям сезону - оновленою, а точніше переродженою "Нікою". "Нікою", яка за перші чотири тури вже встигла здивувати, відібравши очки у лідерів (перемога над командами "МВПУ" і "Маяк"). Мені здається, що цій команді може завадити в боротьбі за першу п'ятірку лише їхня власна організованість, тобто її відсутність. В першу чергу, дуже важливо зберегти склад команди, який на старті вже показав, на що здатен.
А щодо до майбутньої гри - не сумніваюсь, що це не буде легкий матч для жодної з команд. Більше того: думаю, це буде відносно рівна гра, де переможця визначити до фінального свистка буде вкрай важко.

Динамо Троєщина - Атлетик

На жаль, досі не бачив жодної гри у виконанні цих двох команд. Скажу лише, що старт у "динамівців" і "Атлетика" видався, судячи зі статистики, непростим. Та згадуючи свої перші ігри на Гармантній, усвідомлюєш, на скільки важко може бути новачкам звикнути до поля, відскоку м'яча і т.п. Бажаю командам якнайшивде адаптуватись і знайти свою гру!

Маяк - Восход

І тут та ж сама історія. Мабуть, нормальні анонси в моєму виконанні  ви зможете побачити тільки після того, як ми повністю зіграємо перше коло . Кажуть, що команда "Маяк" майже повністю складається з гравців збірної одного з факультетів КПІ, а в цьому вузі, як відомо, футбол у великій пошані. Якщо це таки правда, то хлопцям з "Восходу", та й взагалі всім майбунім суперникам "кпішників" просто не позаздриш.
(План у мене дуже простий: після цього анонсу "Маяк" має трошки запишатись і, відповідно, розслабитись і, може, не буде забивати по 5 голів у кожному матчі :))

 

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер