Анонс 2 тура 2015 4 -ой лиги (ч.2) PDF Печать E-mail

"Интерны" - "Альянс"
Відкриватимуть другий тур дві команди, які вже достатньо добре знають одна одну. Як мінімум двічі вони зустрічалися в минулому сезоні в рамках цієї ж таки 4-ої хфл. Варто відзначити, що в обох протистояннях сезону 2014 перемогу святкував "Альянс" (з рахунаками 3:2 і 4:2). Побачимо, що зможуть запропонувати "Интерны" в цьому році, але переконаний - боротьба на полі буде запекла і видовищна. Успіхів обом командам!

"Маяк" - "Динамо Троещина"

На жаль, обидві команди поки що мені невідомі, і перші цьгорічні ігри у їхньому виконанні побачити в мене не було змоги. Судячи з результатів, ризикну зробити висновок, що "Маяк" досить швидко пристосувався до поля і в першій же грі відвантижив 5 м"ячів у ворота досить міцної команди.
Команда "Динамо Троещина" стартувало не так добре і поступилася ще одному новачку з рахунком 1:3. В будь-якому разі, робити висновки ще зарано. Нехай завтра переможе сильніший!

"Forza" - "Ника"
Команда "Forza" у мене завжди асоціюється з досвідом (збрешу, якщо скажу, що це зовсім не через середній вік гравців цієї команди). І згадаючи минолурічні ігри, скажу, що ця команда справді "на досвіді" взяла чимало очок в дуже непростих поєдинках. Чи вдасться їй подолати оновлену і дуже заряджену (після перемоги над "МВПУ" в першому турі) "Ніку" - дуже складне запитання.

"МВПУ" - "Восход"
І "МВПУ", і "Восход" програли свої стартові поєдинки. Впевнений, що це стане прекрасним мотиватором для обох команд, і в результаті - великим плюсом для глядачів :)
З грою команди "Восход", на жаль, ще не знайомий. А от про "МВПУ"сказати пару добрих слів можу: це дуже організована команда-боєць, яка легко створює неприємності будь-якому суперникові.
Тому, як на мене, "Восходу" буде дуже непросто зачепитися за очки в цьому матчі. Але як воно буде - побачимо!

"Троещина" - "Спарта"

Центральний матч туру (нехай пробачать мене новачки ліги)! Навіть враховуючи, що "Троєщнина" двічі поступилась 0:2 в минулому сезоні, переконаний, що в завтрашньому матчі не буде легкої прогулянки для "Спарти". Це бій двох старожилів, справді достойних суперників, такі матчі рідко обходяться без зайвих емоцій. Мій прогноз - результативна нічия.

"Банка - "Патриот"

Ці команди також зустрічалися неодноразово як на Гарматній, так і в зимових зальних змаганнях. "Патріот" - одна з таких команд, від яких можна чекати чого завгодно і розраховувати на легку прогулянку команді "Банка" я б не радив.

"Атлетик" - "София"

"Софія" впевнено переграла опонентів у першій грі (можу судити виключно з рахунку), "Атлетик" же, в свою чергу, поступився команді "Forza" з рахунокм 1:2. Варто відзначити, що голи в цьому матчі забивали тільки гравці команди "Forzа". Побачимо, чи зможе "Атлетик" оговтатись після неприємної порзаки і видати гарний матч вже в другому турі.

 

Опрос

    Кто из этих игроков на ваш взгляд лучший футболист:
     

Важные объявления

    ВСТРЕЧИ С КОМАНДОЙ

    Встреча организаторов
    Дарница
    Фиеста
    Мужской Клуб
    Четвертая Лига
    Позняки
    Спарта
    Исполком

     

Баннер